Produse naturiste şi de îngrijire a pielii

Scanare prin reviste, verificare sănătate şi frumuseţe magazine şi supermarket-uri şi nu pierdeţi că de îngrijire a pielii este o afacere în plină expansiune. Există o mare varietate de produse naturiste disponibile pentru consumatori şi fiecare dintre ele oferă acelaşi lucru. O piele perfect frumos şi impecabil. Sau, cel puţin, unul care arata ani mai tanara. Dar adevarul este ca multe dintre aceste produse naturiste sunt pline de substanţe chimice şi pot provoca adverse pielea condiţii, cum ar fi alergii, acnee, inflamaţiei şi alte probleme.

Deci, pentru unele persoane, optând pentru mod natural de a avea grija de piele este opţiune preferabilă. Unele etichete de frumusete pieţei produselor care contin ingrediente naturale. Dar, consumatorii ar trebui să ştie că împreună cu aceste ingrediente a produselor, de asemenea, conţine o formă de conservanţi (pentru a prelungi durata de valabilitate) şi poate fi de fapt cancerigene. Nu numai asta, dar în producerea acestor elemente, se duc printr-un proces chimic, care în cele din urmă poate reduce eficacitatea materialelor organice. Pe termen lung, acestea + produse naturiste +, vândute de frumusete industrie giants, adesea nu sunt cu adevărat ceea ce ei pretind a fi.

La rândul său, de îngrijire anterioară secolului, cosmetică şi pielea produsele au fost fie casă sau au fost create de către un farmacist licenţiat. Oamenii din acele zile folosite fructe, legume si plante cultivate într-o curte sau grădină pentru a trata afectiuni ale pielii. Doar ca produsele de îngrijire a pielii naturale au fost foarte eficiente în acele zile, aceasta rămâne același azi. Exista o multime de resurse pentru produse naturiste pentru frumusete naturala de făcut. Puteţi verifica internet, librărie locală sau bibliotecă. Şi oricine poate face aceeaşi amestecuri sau pregăti propriile lor fel, bazate pe aceste retete.

produse-naturiste-frumusete

Merge naturale are mai multe avantaje decât dezavantaje:

 

+ Mai întâi de toate, este mult mai ieftin decât chimic-procesate produse.

 

+ Este ecologic

 

+ Ingredientele sunt disponibile, nu este greu pentru a găsi

 

+ Ele pot fi uşor de preparat

 

+ Esti va şti că ingredientele sunt inofensive pentru pielea ta

 

+ Oferă rezultate foarte eficiente.

 

Mai jos sunt doar câteva dintre beneficiile de ingrediente naturale.

 

Ginseng ajută la prevenirea ridurilor la curs de dezvoltare şi SIDA în multiplicarea celulelor pielii.

 

Ovăz sau fulgi de ovăz ajută netedă şi rafina pielii. De asemenea, are un efect de albire. Ovăz calma pielea iritata si este bun pentru cei cu un tip de piele sensibila.

 

Ingrediente florale. Acestea pot fi folosite ca spray-uri sau ceaţa şi de a ajuta cu tonul pielii.

 

Soia rafinează porii şi face pielea mai moale.

 

Unturi vegetale (Shea, Avocado, migdale, etc).Aceste ajuta împiedică îmbătrânirea pielii. Unt contribuie de asemenea la grosimea şi consistenţă amestecului face mai uşor să se aplice.

 

Apple ajută la tonifierea pielii şi menţinându-l bine.

 

Sare şi zahăr sunt bune pentru exfoliere celule moarte ale pielii şi, de asemenea, pot avea calităţi terapeutice.

 

Lapte praf oferă un efect calmant pentru piele. De asemenea, oferă hrană suplimentare şi beneficiile hidratare.

 

Ulei vegetal (din extracte de seminţe) ajută întineri pielea şi posedă, de asemenea, beneficiile hidratare.

Aceste ingrediente apar în mod natural sunt populare cu mulţi oameni care fac propriile lor produse naturiste de îngrijire a pielii la domiciliu. Şi, în timp ce există multe soţia vechi poveşti din jurul beneficii anumitor ingrediente, studiile ştiinţifice au dovedit că astfel de ingrediente ca musetel au demonstrat de vindecare şi anti-inflamatorii proprietăţi atunci când este aplicat pe piele. Deci dacă sunteţi în căutarea pentru un mod ieftin de a avea grijă de pielea ta sau doar vrei să ştii exact ceea ce este în loţiuni şi creme folosesti atunci a face propriile produse de îngrijire a pielii naturale va fi o alegere bună pentru tine.

Lasă un comentariu